Köttfärsbiffar med riven morot - ett gott och enkelt sätt att dryga ut köttfärsen (10-12 st)
600 g blandfärs
600 g blandfärs
1 ägg
2 st morötter
1 dl havregryn
1,5 dl mjölk
0,5 msk salt
2 krm vitpeppar
3 msk mixad gul lök
1 tsk cayennepeppar
Blanda havregryn, mjölk, salt, vitpeppar, lök och cayennepeppar.
Låt svälla i 10 min
Blanda ägget och fint rivna morötter med köttfärsen.
Blanda sist in ströbrödsblandningen.
Forma till 10-12 st biffar och stek dem i en klick smör, ca 4-5 min/sida
Servera tex med krämig potatisgratäng >> och ångkokt broccoli.
______________________________________________________
Fler recept med köttfärs hittar du HÄR >>
Fler ekonomitips om mat hittar du HÄR >>
_________________________________________________________________________________
Alla mina matrecept hittar du HÄR >>
Fler ekonomitips om mat hittar du HÄR >>
_________________________________________________________________________________
Alla mina matrecept hittar du HÄR >>
0 komentar:
Posting Komentar