Lättlagad laxrätt - Laxfilé med hummersås och kräftstjärtar
Ett litet test i köket som gav mig ett nytt recept i kategorin EDITHS BÄSTA >> Galet gott!!!
(4 port)
Ett litet test i köket som gav mig ett nytt recept i kategorin EDITHS BÄSTA >> Galet gott!!!
(4 port)
4 st laxfiléer, ca 125g/st
Salt/vitpeppar
2 dl vispgrädde
2 dl creme fraiche, valfri fetthalt
2 msk hummerfond, se bild!
1 brk kräftstjärtar i lag
Salta/peppra på laxfiléerna och lägg dem i ugnsfast form.
Vispa ihop grädde, creme fraiche och hummerfond.
Häll såsen över laxfiléerna.
Tillaga mitt i ugnen i 200° i 25 min.
Häll av lagen från kräftstjärtarna.
Strö över kräftstjärtarna över laxen strax innan servering.
Servera tex. med ris och kokt sparris
______________________________________________________
Fler recept på lax hittar du HÄR
Fler recept med skaldjur hittar du HÄR >>
_________________________________________________________________________________
Alla mina matrecept hittar du HÄR >>
Fler recept med skaldjur hittar du HÄR >>
_________________________________________________________________________________
Alla mina matrecept hittar du HÄR >>
0 komentar:
Posting Komentar