Kassler med persiljesås och apetina. (ca 4 port)
Gott och enkelt!
500 g kassler
3 dl creme fraiche, valfri fetthalt
2 dl vispgrädde
0,5 dl hackad persilja
salt/vitpeppar
2 st tomater
1 st Apetina classic, 150g se bild!
Skär kasslern i skivor och lägg i ugnsfast form.
Vispa ihop creme fraiche och grädde.
Tillsätt hackad persilja och smaka av med salt/peppar
(var lite försiktig med saltet eftersom både kasslern och apetina ger ifrån sig sälta)
Häll såsen över kasslern.
Klyfta tomaterna och strö ut över kasslern.
Toppa med smulad Apetina.
Tillaga mitt i ugnen i 200° i ca 20 min.
Servera med tex. ris och grönsallad
______________________________________________________
Fler recept med kassler hittar du HÄR
_________________________________________________________________________________
Alla mina matrecept hittar du HÄR >>
Fler recept med kassler hittar du HÄR
_________________________________________________________________________________
Alla mina matrecept hittar du HÄR >>
0 komentar:
Posting Komentar