Idag har jag stått och rullat köttbullar och lyssnat på julmusik. Det blir ju liksom roligare med bra musik i bakgrunden och så hade jag trevligt sällskap av min lille hjälpreda Ludwig i köket idag. Han gillar verkligen att vara med bland bunkar och kastruller, smaka, baka, kladda och kavla, det är nog det han gillar allra bäst. Köttbullarna gjorde jag i ugnen (RECEPT HÄR >>) och till köttbullarna gjorde jag en ugnsomelett med champinjonstuvning. Såå gott!!
Ugnsomelett är mittemellansvårt att göra. Följer man receptet fullt ut så misslyckas man inte, men det är verkligen viktigt att göra precis som det står. Särskilt med mjölkmomentet.
Det här är den typen av omelett som man brukar bli serverad vid större julbord på restauranger och värdshus. Helt klart den godaste omelettvarianten om ni frågar mig. Lika god med både champinjonstuvning och räkstuvning. Och vet ni vad, persiljan på bilden hämtade jag ute i en kruka på trappan, idag, mitt i vintern!
Receptet på ugnsomelett hittar du HÄR >>
Receptet på champinjonstuvning hittar du HÄR >>
Receptet på champinjonstuvningen är lagom till en sats ugnsomelett.
Mina recept på julmat hittar du HÄR >>
Receptet på ugnsomelett hittar du HÄR >>
Receptet på champinjonstuvning hittar du HÄR >>
Receptet på champinjonstuvningen är lagom till en sats ugnsomelett.
Mina recept på julmat hittar du HÄR >>
0 komentar:
Posting Komentar