50 g smält smör
Ca 20 st digistivekex
Smält smöret och krossa digestivekexen.
Krossa kexen tex så här >> eller krossa kexen så här >> eller i matberedare
Blanda smöret med kexsmulorna.
Tryck ut kexblandningen i en springform, ca Ø 25 cm
Tryck ut kexblandningen i en springform, ca Ø 25 cm
Ställ in i kylen.
___________________________________________________
Fyllningen:
200 g färskost
1 dl florsocker
3 dl vispgrädde
2 dl hallonsylt, av god kvalitet
Blanda samman färskost och florsocker.
Vispa grädden ganska hårt.
Blanda ihop med ostblandningen. Rör ner sylten.
Bred ut blandningen över digestivebotten.
Ställ i frysen i ca 3 timmar.
Bred ut blandningen över digestivebotten.
Ställ i frysen i ca 3 timmar.
Låt tina lite innan servering. (ca 30 min)
Dekorera med tex hallon och pudrat florsocker.
______________________________________________________
_________________________________________________________________________________
0 komentar:
Posting Komentar