Torskfilé i äggsås med knaperstekt bacon.
Mumsfilibabba!
4 port
400 g torskfilé
5 hårdkokta ägg
1 pkt bacon
3 dl vispgrädde
2 dl creme fraiche
(valfri fetthalt)
2 äggulor
1 dl hackad dill
kryddor: citronpeppar, salt och vitpeppar
Lägg den upptinade torskfilén i en ugnsfast form.
Strö ut skivade hårdkokta ägg i formen.
Strimla och knaperstek baconet.
Vispa ihop vispgrädde, creme fraiche, äggulor och dill.
Smaka av med kryddorna. Se ovan!
Häll såsen i formen.
Strö över det knaperstekta baconet.
Tillaga mitt i ugnen i 200° i ca 25 min.
Servera med kokt potatis och sallad.
_____________________________________________________
Fler recept med torsk hittar du HÄR >>
______________________________________________________________________________
Alla mina matrecept hittar du HÄR >>
_____________________________________________________
Fler recept med torsk hittar du HÄR >>
______________________________________________________________________________
Alla mina matrecept hittar du HÄR >>
0 komentar:
Posting Komentar