Kassler i champinjonsås - Stuvningen tunnas ut i ugnen och blir såskonsistens - Mycket gott! (4 port)
Champinjonstuvning
Champinjonstuvning
500 g kassler
1 bukett broccoli, ca 250 g
Tomater
Riven ost
Gör stuvningen och låt den stå och tjockna en stund.
(receptet i länken ovan är lagom mängd till detta receptet)
Putsa och skär kasslern i skivor.
Skölj och dela broccolin i bitar.
Lägg kassler/broccoli i en ugnsfast form och häll över stuvningen.
Toppa med valfri mängd skivade tomater och riven ost.
Tillaga mitt i ugnen i 225° i ca 20 min.
Tillaga mitt i ugnen i 225° i ca 20 min.
Servera med tex. kokt potatis
______________________________________________________
Fler recept med kassler hittar du HÄR >>
_________________________________________________________________________________
Alla mina matrecept hittar du HÄR >>
_________________________________________________________________________________
Alla mina matrecept hittar du HÄR >>
0 komentar:
Posting Komentar