Ost och ananaskassler - Min barndomsfavorit som även blivit mina egna barns favoritmat :D
Har du endast en ugn och vill servera potatisgratäng till så kan du lägga aluminiumfolie över den färdiga potatisgratängen medan du tillagar kasslern. (beräkna 2 skivor kassler/person)
Har du endast en ugn och vill servera potatisgratäng till så kan du lägga aluminiumfolie över den färdiga potatisgratängen medan du tillagar kasslern. (beräkna 2 skivor kassler/person)
8 skivor kassler
(skär kasslern i knappt 1 cm tjocka skivor)
8 ananasringar
(skär kasslern i knappt 1 cm tjocka skivor)
8 ananasringar
8 st tomatskivor
Pizzakrydda + riven ost, valfri mängd
Lägg ut putsade och skivade kasslerskivor i en ugnsfast form.
Lägg på ananas och tomatskivor på varje kasslerskiva.
Smula över valfri mängd pizzakrydda. Toppa med riven ost.
Gratinera mitt i ugnen i 225° tills osten fått fin färg, ca 15 min.
Servera med krämig potatisgratäng (RECEPT HÄR >>)
och pizzasallad (RECEPT HÄR >>)
______________________________________________________
_________________________________________________________________________________
0 komentar:
Posting Komentar