Kyckling i en riktigt krämig och god sås - Ett recept ur kategorin EDITHS BÄSTA >>
I denna såsen har jag använt min favoritkrydda - chicken and steak (4 port)
4 st kycklingfiléer
Röd paprika
3 dl creme fraiche, 34%
2 dl vispgrädde
Salt/vitpeppar
Krydda: Chicken and steak, se bild!
Dela kycklingfiléerna på längden.
Salta/peppra och bryn filéerna i smör. Lägg dem i ugnsfast form.
Strö ut valfri mängd strimlad paprika över filéerna.
(det går självklart bra att använda färsk men denna gång använde jag frusen paprika, LÄS MER HÄR >>)
Vispa ihop creme fraiche, vispgrädde och ca 1 tsk salt.
Smaka av med kryddan chicken and steak.
(Veva många varv med inbyggda pepparkvarnen, tills du blir trött i handen. Snåla inte, glöm ej smaka av)
Häll såsen över kycklingen.
Tillaga mitt i ugnen i 200° i ca 30 min.
Servera tex med ris och grönsallad
______________________________________________________
Fler recept med kyckling hittar du HÄR >>
_________________________________________________________________________________
Alla mina matrecept hittar du HÄR >>
I denna såsen har jag använt min favoritkrydda - chicken and steak (4 port)
4 st kycklingfiléer
Röd paprika
3 dl creme fraiche, 34%
2 dl vispgrädde
Salt/vitpeppar
Krydda: Chicken and steak, se bild!
Dela kycklingfiléerna på längden.
Salta/peppra och bryn filéerna i smör. Lägg dem i ugnsfast form.
Strö ut valfri mängd strimlad paprika över filéerna.
(det går självklart bra att använda färsk men denna gång använde jag frusen paprika, LÄS MER HÄR >>)
Vispa ihop creme fraiche, vispgrädde och ca 1 tsk salt.
Smaka av med kryddan chicken and steak.
(Veva många varv med inbyggda pepparkvarnen, tills du blir trött i handen. Snåla inte, glöm ej smaka av)
Häll såsen över kycklingen.
Tillaga mitt i ugnen i 200° i ca 30 min.
Servera tex med ris och grönsallad
______________________________________________________
Fler recept med kyckling hittar du HÄR >>
_________________________________________________________________________________
Alla mina matrecept hittar du HÄR >>
0 komentar:
Posting Komentar