Ost och skinkfylld kycklingfilé
Lättlagat med få ingredienser. Tips! Även god att fylla med lite färsk basilika :)
Det går bra att förbereda kycklingen fram tills du satt dit tandpetarna.
4 st kycklingfiléer
Salt/peppar
8 st skivor lagrad ost
4 st skinkskivor
Tandpetare
Skär en djup ficka snett ovanifrån i varje kycklingfilé.
Salta lite i fickan och fyll den med
2 st skivor ost och 1 st skiva skinka.
Vik upp en bit av det understa kycklingköttet över fickan.
Slut helt tätt med tandpetare.
Bryn filéerna i en klick smör tills fin färg.
Låt kycklingen bli klar mitt i ugnen i 175° i ca 30 min.
Servera till tex hasselbackspotatis (RECEPT HÄR)
grönsallad och champinjonstuvning RECEPT HÄR
______________________________________________________
Fler recept med kyckling hittar du HÄR
________________________________________________________________________________
Alla mina matrecept hittar du HÄR >>
________________________________________________________________________________
Alla mina matrecept hittar du HÄR >>
0 komentar:
Posting Komentar