1 paket saffran, 0,5 g
100 g vit choklad
100 g smör
2 ägg
2 ägg
2 dl strösocker
2 dl vetemjöl
2 tsk vaniljsocker
2 tsk vaniljsocker
Kavla på saffranspåsen med en kavel.
Bryt chokladen i bitar och smält med smöret över vattenbad.
(beskrivning på hur du smälter över vattenbad hittar du HÄR >>)
Rör ihop ägg, strösocker, vetemjöl och vaniljsocker.
Blanda ner chokladen i mjölblandningen. Rör i saffran.
Blanda ner chokladen i mjölblandningen. Rör i saffran.
Grädda i en bakpappersklädd och smord springform, ca 25 cm
Mitt i ugnen i 175° i ca 20 min.
Servera kladdkakan kylskåpskall med varma hallon och vispgrädde.
Servera kladdkakan kylskåpskall med varma hallon och vispgrädde.
______________________________________________________
_________________________________________________________________________________
0 komentar:
Posting Komentar