3 ägg
3 dl strösocker
2,5 dl vetemjöl
5 msk kakao
1 msk vaniljsocker
Apelsinfrosting:
200 g philadelphiaost
4 msk florsocker
1 st apelsin
(finriv det yttersta apelsinskalet och pressa ur apelsinsaften)
Toppa med riven kokos
Smält smöret.
Vipsa ägg och strösocker fluffigt.
Blanda vetemjöl, kakao och vaniljsocker.
Rör ner mjölblandningen i äggsmeten.
Rör sist i det smälta smöret.
Grädda kakan i en smord springform Ø 25 cm
mitt i ugnen i 150° i 30 min.
______________________________________________________
Vispa ihop philadelphiaost, florsocker och apelsinskal/saft.
Bred frostingen över kakan när den svalnat.
Toppa med riven kokos
______________________________________________________
Fler recept på kladdkakor hittar du HÄR
Fler recept på frosting hittar du HÄR
_________________________________________________________________________________
Alla mina söta recept hittar du HÄR >>
______________________________________________________
Fler recept på kladdkakor hittar du HÄR
Fler recept på frosting hittar du HÄR
_________________________________________________________________________________
Alla mina söta recept hittar du HÄR >>
0 komentar:
Posting Komentar