Med grahamsmjöl i degen får du snabbt ett både nyttigt och gott bröd
Ca 12 st
200 g smör
4 dl vetemjöl
3 dl grahamsmjöl
1 dl havregryn
4 tsk bakpulver
1 tsk salt
3 dl naturell yoghurt 3%
(toppa ev. med havregryn)
(toppa ev. med havregryn)
Dela smöret i bitar.
Blanda ihop samtliga ingredienser.
(arbeta in yoghurten sist)
Rulla ut ca 12 bullar på en bakplåtspappersklädd plåt.
Doppa ev.ovansidan av bullarna i havregryn.
Grädda mitt i ugnen i 250° i ca 12-15 min.
______________________________________________________
Fler recept på bakpulverbröd hittar du HÄR
_____________________________________________________________________________
Alla mina brödrecept hittar du HÄR >>
______________________________________________________
Fler recept på bakpulverbröd hittar du HÄR
_____________________________________________________________________________
Alla mina brödrecept hittar du HÄR >>
0 komentar:
Posting Komentar