4 port. kokt spaghetti (ca 300 g okokt)
2 pkt bacon, á 140 g
2 st ägg
0,5 dl vispgrädde
100 g riven parmesanost
Vitlökspulver
Salt/svartpeppar
Klipp baconet i bitar och knaperstek.
Vispa ihop ägg, grädde och parmesanost.
Smaka av med vitlökspulver, salt och svartpeppar.
Blanda den kokta spaghettin med det knaperstekta baconet.
Blanda sedan in äggsmeten.
Tips! Toppa med mer parmesanost,
svartpeppar, persilja och en rå äggula.
____________________________________________________
Fler recept med pasta hittar du HÄR >>
_________________________________________________________________________________
Alla mina matrecept hittar du HÄR >>
svartpeppar, persilja och en rå äggula.
____________________________________________________
Fler recept med pasta hittar du HÄR >>
_________________________________________________________________________________
Alla mina matrecept hittar du HÄR >>
0 komentar:
Posting Komentar